محل تبلیغات شما

من و مامان دیشب خورش سیب درست کردیم فک کنم همه دوس داشتن من که خیلی ذوق داشتم آخه خیلی دوست دارم

درست کردنش توی کتاب آشپزی یه طور دیگه ست مثلا گوشت قرمز و شکر و آبغوره میریزن

اما من اینطوری درست میکنم :

گوشت مرغ رو خیلی کوچیک کوچیک تیکه میکنم بعدش مرغ و لپه رو میپزم و بعدش یا آلو یا قیصی(برگه زردآلوی خشک شده) رو میشورم میذارم بپزه و سیبو چهار قاچ میکنم هسته هاشو قسمت سفت مرکزشو میگیرم و بعد توی روغن داغ سرخ میکنم سیبا که سرخ شدن یه پیاز داغ حسابی درست میکنم و زردچوبه و نمک و  ادویه و رب هم به پیاز داغ اضافه میکنم

بعدسیب ، پیاز داغ و آلو رو با هم مخلوط میکنم و  مرغ پخته شده رو هم بهشون اضافه میکنم و اجازه میدم خوشت جا بیفته مزه ها به خورد هم برن

تبریک میکم خورش آماده ست.

نکته های آشپزی:

1-وقتی سیب رو چهارقاچ میکنید به هرکی نزدیکتون بود یه قاچ بدین

2-وقتی سیبها رو سرخ میکنید  قبل از اینکه اونها رو با بقیه ی مواد مخلوط کنید ازش بخورید چون طعمش تکرار نشدنی و بسیااااار دلپذیرو غافلگیر کننده ست

3- سیب های ریز رو انتخاب کنید تا ظاهر خورش زیباتر بشه

4-اگه آلو بریزید طعم خورش ترش و اگه قیصی بریزید ملس میشه

5-حتما از آلو یا قیصی ها هم ناخنک بزنید خیلی کیف میده

6- لذت ببرید

 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها