محل تبلیغات شما

باقالی رو با سیر و شوید خشک و زردچوبه تفت میدی بعد کمی آب میریزی تا روی باقالی ها رو بگیره. وقتی جوش اومد با شعله ی کم میگذاری باقالی ها بپزه. نمک هم یادت نره.در انتها دوتا تخممرغ میشکنی روش. اگه مقدار خورشت زیاد باشه تخم مرغ بیشتر میشه.

دستورشو از وب رافائل عزیزم کپی کردم در جواب یکی از دوستان نوشته بودن که منم از فرصت استفاده کردم

اولین بار بود بهش برخوردم

هزار بار تا حالا اسمشو شنیدم ولی یه بارم فکر نکرده بودم چطوری درست میشه اصلا هم نخوردم

رافائل جان راضی باش خواهر

( بعدا اجازه گرفتم)


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها